Cautare

2633 de rezultate pentru "antena 1 pitesti sc turism muntenia sa" (5.61 secunde)
Chinezii vor sa cumpere Oltchim si vor sa faca autostrada Craiova-Pitesti Chinezii sunt interesati de modernizarea si extinderea capacitatilor de productie la termocentrala Rovinari, dezvoltarea Unitatilor 3 si 4 de la Centrala Nucleara Cernavoda, privatizarea combinatului petrochimic Oltchim, realizarea centralei hidroelectrice cu acumulare prin pompaj de la Tarnita - Lapustesti, realizarea tronsonului de autostrada Craiova - Pitesti, constructia tronsonului feroviar de mare viteza Bucuresti - Constanta, anunta un comunicat al ministerului Economiei.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel. ... Noile magazinele din Roman, Iasi, Bucuresti si Pitesti se prezinta in format City.
Antrenorii echipei masculine de baschet SCM-U Craiova, Andelko Mandic si Marius Toma, au mari batai de cap inaintea meciului de duminica, de pe teren propriu, cu BCM-U Pitesti, programat cu incepere de la ora 18.00.
Dupa aproape zece ani de pauza, echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la colegiul craiovean s-a calificat la turneul final al Campionatului National, unde alaturi de alte sapte formatii va lupta sa urce pe podium Echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la Colegiul National "Nicolae Titulescu"
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
MASCULIN 1.500 m liber 1. ... Bogdan Mihai Petre (CSS Ploiesti) 16:02,04 200 m spate 1. ... Alexandru Costel Badeata (CSU Pitesti) 02:05,46 50 m fluture 1. ... Sergiu Denis Deznan (CS Olimpia Bucuresti) 00:24,96 200 m bras 1.
"In ziua de 31.01.2011, intre orele 13.30 - 16.45 la sediul unui partid politic, Filiala Arges din Pitesti, (PSD n.red.) s-a desfasurat o actiune de protest la care au participat un numar de aproximativ 350 - 400 membri si simpatizanti care si-au exprimat nemultumirile ca urmare a arestării Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... Circulatia este blocata de ore intregi si zeci de soferi asteapta sa se reia, relateaza Romania TV.
Scopul principal al acestui Forum a fost acela ca firmele locale sa se promoveze peste hotare, sa fie creat un program de dezvoltare economica a regiunii pe viitor si, nu in ultimul rand, sa se dezvolte un mediu economic propice pentru investitiile straine, dupa cum a precizat reprezentantul organizatorilor Forumului, Ion Mihaiu, director general al Popeci Utilaj Greu.
Antena 3: ... Cum apare fostul politist in noaptea in care a fost UCISA Elodia Doua probe cerute de avocata familiei Ghinescu ar putea sa il ingroape definitiv pe fostul politist. ... Avocata familiei Ghinescu a prezentat judecatorilor probe care ar putea sa inchida definitiv dosarul uciderii Elodiei.
Oamenii de afaceri din Oltenia au inceput sa se asocieze pentru a adopta strategii comune de dezvoltare si promovare. Primele rezultate se vor vedea in turism si IT. ... Dezvoltarea economica si sociala - Domeniul major de interventie 1:
Constantin TUDOR, din Calarasi, explica motivele care l-au determinat sa deviuna blogger si sa creeze blogul intitulat PAGINI DE ISTORIE LOCALA. ... II 1918-1978), pentru ca in anul urmator sa ma regasesc printre autorii volumului Judetul Ialomita, publicat la Editura Sport-turism din Bucuresti.
Am tot asteptat sa se intoarca Teo. ... Desi, contactata de Click!, Teo nu a dorit sa comenteze aceste vorbe grele, in acest weekend vedeta PRO TV a luat pozitie si i-a dat replica Mihaelei Radulescu. ... Desi cucoana acum e chiar o doamna de Montparnasse, sa ne-ntelegem.
Compania Electricité de France este interesata sa participe la procesul de privatizare a Electrica Muntenia Sud, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului.
Statul va vinde o cota de 61% din actiunile societatii Electrica Muntenia Sud, in zilele urmatoare fiind stabilit si numarul de participatii care vor fi vandute direct sau in urma unei majorari de capital, potrivit Ministerului Economiei si Comertului.
Compania Electrica asteapta scrisori de interes pentru privatizarea filialei care deserveste Bucurestiul si judetele Giurgiu si Ilfov, respectiv Electrica Muntenia Sud, pana la 15 septembrie, potrivit anuntului de privatizare publicat ieri de Ministerul Economiei.
1.
Claudiu Popa) Regimul termic prognozat in urmatoarele doua saptamani va fi caracterizat de o vreme, in general, in racire, cu temperaturi maxime ce vor atinge cel mult 22 de grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor fi prezente, in majoritatea regiunilor, atat la inceputul intervalului de prognoza, cat si in zilele de 26, 27 si 29 septembrie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 19 Septembrie - 2 Octombrie 2016 Muntenia In Muntenia, valorile termice diurne vor scadea in primele doua zile din intervalul de prognoza, apoi vor creste usor si treptat.
Muntenia In Muntenia, intervalul va debuta cu o vreme usor mai rece decat in mod obisnuit, cu o medie la nivel regional a temperaturilor maxime de 19 - 20 de grade si de 9 - 10 grade a celor minime.
google-analytics.com